Nu puteti plasa o comanda nou din tara dumneavoastra. Undefined

Producatori

Termeni si Conditii

Regulament

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC SUPERHAINUTE DISTIBUTION SRL , prin intermediul magazinului virtual www.superhainute.ro.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa nu folositi acest site.

A. Termeni

Cumparator – persoana fizica sau juridica care plaseaza o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala S.C. SUPERHAINUTE DISTRIBUTION S.R.L., persoana juridica cu sediul in Strada Nicolae Balcescu nr. 23A, Tunari , jud. ILFOV, RO 32490849 si J23/3457/2013 care va denumit in continuare SuperHainute.

Comanda - un document electronic aparut ca forma de comunicare intre SuperHainute si Cumparator, prin care SuperHainute este de acord sa livreze produsele comandate si Cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Produse- bunuri care urmeaza a fi furnizate de catre SuperHainute cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Servicii- servicii care urmeaza a fi prestate de catre SuperHainute sau de catre terti in numele si pentru SuperHainute cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator

B1. Produse-Informatii

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.SuperHainute.ro sunt produse noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, tiparita pe hartie si/sau in format electronic, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SuperHainute isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stoc sau din motive independente de SuperHainute.

Preturile afisete pe site contin TVA (0% sau 24% din valoarea produsului).

Pretul de achizitie de pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare sau telefonic.
 

SuperHainute nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de accord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia SuperHainute de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

 

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora, masurile afisate fiind cele declarate de producator.

Produsele tip Outlet sunt produse noi tip ”ex- chainstore” a caror eticheta a fost modificata, respectiv etichetele de brand au fost acoperite, taiate sau indepartate pentru a preveni restituirea produselor catre magazine.

B2. Produse-Garantie

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Certificatele de garantie sunt emise de catre SuperHainute.

B3. Produse-Comanda

Daca SuperHainute confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.  Acceptarea comenzii de catre SuperHainute se considera finalizata atunci cand exista o confirmare telefonica sau electronica (e-mail) din partea SuperHainute catre Cumparator, conform careia comanda a fost verificata si urmeaza sa intre in procesul de livrare,  fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului.  SuperHainute nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre SuperHainute. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail) dupa pregatirea comenzii.

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

C. Plata-Modalitati de plata.

Plata se poate face on-line cu cardul sau la livrare, numerar. Plata la livrare este cunoscuta sub termenul de Plata Ramburs.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

D1. Livrare si retur-Livrare

Livrarea se face prin curier rapid, tariful fiind de 15 Ron. Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, intre orele 9.00-17.00, in maxim 15 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata la plasarea comenzii.

Transport Gratuit www.superhainute.ro

Transport Gratuit!
Petru comenzile ce depasesc 180,00 Ron, www.SuperHainute.ro asigura transportul gratuit in zona de tarifare standard a companiei de curierat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de SuperHainute.

In cazul in care clientul solicita ulterior in scris pe email la adresa vanzari@SuperHainute.ro, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 15 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala. De asemenea, ne rezervam dreptul  de a anula comenzile asupra carora se solicita mai mult de 2 modificari din momentul plasarii.

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de un an.

In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, in intervalul orar mentionat, curierul va reveni inca o data dupa contactarea cumparatorului. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.

In cazul in care comanda este refuzata in mod nejustificat de catre comparator, in sarcina acestuia va ramane obligatia platii transportului, indifferent de valoarea comenzii. SuperHainute isi rezerva dreptul de a folosi toate mijloacele legale in vederea recuperarii costurilor de transport.

 

D2. Livrare si retur-Retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Conform O.G. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cumparatorul este obligat sa notifice SuperHainute intentia de a returna in 10 zile lucratoare de la data primirii produselor prin inregistrarea unei  cereri de retur in contul de client. Formularele completate dupa expirarea acestui termen nu vor fi luate in consierare. Odata cu inregistrarea cererii de retur, in contul de client, va fi emis un cod special de retur.

Cumparatorul este obligat sa ataseze pe exteriorul coletului codul special de retur lizibil, si sa se asigure ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la plasarea cererii de retur, termenul incluzand si timpul de tranzit catre SuperHainute. Coletele care nu vor indeplini conditiile mai sus mentionate, VOR FI REFUZATE.

Toate coletele continand produse returnate se vor trimite catre: "S.C. SUPERHAINUTE DISTRIBUTION S.R.L., la adresa din Strada Nicolae Balcescu nr. 23A , Tunari , jud. ILFOV".

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa etc. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit), SuperHainute va considera returul ne-valid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri. In cazul in care pentru un cont de client se returneaza lunar mai mult de 20% din valoarea totala a comenzilor ne rezervam dreptul de a sista livrarile catre clientul respectiv fara o notificare prealabila. Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat coletul fara sa ataseze pe exteriorul acestuia indentificator retur , costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin:

         a.Voucher de compensare, emis dupa receptionarea returului , cu acceasi valoare cu cea a produselor returnate.

         b.Transfer bancar in termen de 30 zile lucratoare de la momentul confirmarii receptiei si si verificarii integritatii coletului returnat. In cazul in care cumparatorul opteaza pentru Transfer bancar, este obligat sa mentioneaza in cont numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

IMPORTANT: Returul se poate face doar prin intermediul firmelor de curierat partenere.

Din motive administrative trebuie sa trimiteti produsele returnate, fara a opta pentru serviciul de ramburs. Beneficiati de tarifele Superhainute pentru transport, respectiv 15 lei.

In cazul in care pentru un cont de client se returneaza lunar mai mult de 25% din valoarea totala a comenzilor, ne rezervam dreptul de a sista livrarile catre clientul respectiv fara o notificare prealabila.

IMPORTANT:

Va rugam sa respectati  termenii si conditiile generale precum si termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati finalizat comanda.

NU vor fi acceptate coletele care:

-au fost trimise fara notificare din contul dvs.

-au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

-nu au inscriptionate pe ambalaj elementele necesare identificarii returului(Cod special de retur, numele beneficiarului facturii)

Contravaloarea produselelor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs sunt suportate de catre dumneavostra.

Pentru toate reclamatiile si situatiile in care motivul returului poate fi imputat furnizorului (SuperHainute) trebuie sa va adresati departamentului de relatii cu clientii pentru solutionarea problemelor.

Puteti face acest lucru trimitand un email la adresa vanzari@superhainute.ro

E. Retur si garantie parteneri-Conditii  

Partenerii SuperHainute vor fi raspunzator pentru garantia produselor vandute prin intermediul site-ului www.superhainute.ro doar in cazul in care clientul final va prezenta la predarea produsului defect in perioada de garantie, urmatoarele documente:

-certificatul de garantie completat corect, cu data achizitionarii, stampilat si semnat impreuna cu factura fiscala

produsul, aflat in buna stare fizica ( cu exceptia uzurii normale, determinata de utilizarea lui)

-documentatia tehnica si eventualele accesorii cu care produsul a fost livrat

-descrierea detaliata a defectului produsului

-datele de contact: nume, prenume, telefon,mail, pentru a putea fi informat despre stadiul reparatiei.

Garantia acordata de beneficiar nu acopera:

-cheltuielile si riscurile de transport legate de garantia produselor

-orice modificare adusa produsului pentru imbunatatirea sa fara aprobarea scrisa a producatorului sau vanzatorului

-intretinerea periodica necesara si reparatia sau inlocuirea de componente care provine dintr-o uzura normala

defectele fizice produse in urma socurilor mecanice/termice (sparturi, zgarieturi, crapaturi, arsuri, deformari etc)

-garantia nu este acoperita in cazul in care etichetele, insemnele si sigiliile producatorului prezinta stersaturi, modificari, dezlipiri sau alte urme de interventie

-utilizarea echipamentelor in medii non-domestice pentru activitati publice, in centre de fitness sau medii similare.

Clientul final are dreptul de a returna produsele achiziţionate, fără penalităţi sau explicaţii, în condiţiile în care restituirea se va face în 10 zile de la data primirii comenzii. Se ia în considerare data la care clientul a acceptat şi semnat de primire pentru comandă. În acest caz clientul final suportă costurile de transport pentru returnarea produselor. Restituirea se acceptă doar dacă produsele sunt în aceeaşi condiţie în care clientul le-a recepţionat, în ambalaj şi împreună cu factura fiscală, chitanţa şi restul actelor ce însoţesc pachetul.

F. Reclamatii

SuperHainute raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute. Conditiile de garantie acordate consumatorilor sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992.

Reclamatiile vor fi effectuate conform specificatiilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in considerare:

-reclamatiile se transmit in scris la adresele vanzari@superhainute.ro .

-reclamaţii se transmit în maxim 48 ore de la data receptionarii comenzii de catre cumparator

-reclamaţia va fi însoţită de date concrete legate de numărul comenzii, numărul facturii, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamaţiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile clientului.

-la solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier. In cazul in care produsele sunt returnate catre SuperHainute neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca SuperHainute sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.

SuperHainute va raspunde reclamatiei în termen de max. 30 zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, SuperHainute poate sa decida:

*remedierea mărfii reclamate pe cheltuiala sa;

*plata contravalorii marfurilor

*respingerea reclamatiei;

Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativa.

Clientul nu este indreptatit sa solicite daune de interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la SuperHainute daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.

 G. Concursuri si promotii

Regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam sunt stabilite de SuperHainute. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau pe paginile oficiale din retele de socializare Facebook si Google+.

Beneficiaza de promotii doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA

Nu pot fi cumulate comenzile care contin vouchere de discount sau valorice cu alte comenzi!

SuperHainute poate anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

Voucherele de discount provenite din aceeasi campanie promotionala

NU SE CUMULEAZA, se va aplica un singur discount/comanda.

 

 

H. Securitatea datelor si comunicarile comerciale

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SuperHainute.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe SuperHainute.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SuperHainute.ro, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul ……………, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SuperHainute.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre SuperHainute.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SuperHainute.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. SUPER HAINUTE DISTRIBUTION S.R.L. Strada Nicolae Balcescu nr. 23 A, Tunari,, Judetul Ilfov, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise; 
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, SuperHainute.ro.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul SuperHainute.ro.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in principal pentru scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. 

De asemenea, SuperHainute.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

SuperHainute nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre SuperHainute prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

I. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.SuperHainute.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.SuperHainute.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

J. Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Toate drepturile si marcile prezentate in continutul website-ului sau a altor materiale apartinand SuperHainute.ro sunt proprietatea SC Super Hainute Distribution SRL. Numele si logo-urile care apar in website-ul SuperHainute reprezinta marci inregistrate, sunt protejate prin lege iar toate drepturile apartin detinatorilor de drept. Produsele si imaginile sunt numai cu titlu de prezentare si pot exista diferente fata de realitate. Culorile din imaginile de prezentare a produselor sunt culori generale, cu titlu informativ, nuantele acestora pot varia in functie de display-ul pe care sunt afisate.

K. Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

SuperHainute isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SuperHainute care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

L. Litigii

Prezentul contract este supus legislatiei romane. Eventualele litigii aparute intre SuperHainute.ro si utilizatori / clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

M. Dispozitii finale

SuperHainute isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari asupra site-ului www.SuperHainute.ro, structurii sau continutului acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Contactati-ne!

Telefon:0734.933.730

info@superhainute.ro

Produse noi

  • Salopeta Plusata Fete Ursuleti
  • Salopeta Plusata baieti Ursuleti
Salopeta Plusata Fete Ursuleti
Set Salopeta fara maneci plusata bebelusi fetite si bluza plusata fetite...
Citește mai mult
Salopeta Plusata baieti Ursuleti
Set Salopeta fara maneci plusata bebelusi baieti si bluza plusata baieti...
Citește mai mult
Salopeta jeansi Fete Teddy
Salopeta blugi fete din denim de calitate, ieftina, produsa pentru un...
Citește mai mult
Costum de ski Fete Red
Salopeta zapada copii  Costum de iarna pentru fete din doua piese, geaca...
Citește mai mult
Costum de ski baieti Navy
Costum de iarna pentru baieti din doua piese, geaca de ski baieti si...
Citește mai mult
Geaca Fete Toamna Adams
Jacheta de fas capusita, pentru primavara sau toamna Adams. Geaca de fas...
Citește mai mult
Set Caciulita si Manusi Fete Mothercare
Set caciulita si manusi tricotate cu paiete discrete, caciula cu urechi...
Citește mai mult
Salopeta plusata Fete Pink Birdies
Salopeta plusata bebelusi fetite realizata din material plin,...
Citește mai mult
Salopeta plusata baieti Blue Birdies
Salopeta plusata bebelusi baieti realizata din material plin,...
Citește mai mult
Salopeta Raiat Baieti Albastru
Pantaloni din raiat tip salopeta pentru baieti, nasturi laterali in...
Citește mai mult
Salopeta Raiat Fete Roz
Pantaloni din raiat tip salopeta pentru fete, nasturi laterali in talie,...
Citește mai mult
Chiloti fete Paw Patrol set de 3 buc.
Set chiloti fete cu imprimeu personaje Paw Patrol Everest, Skye si...
Citește mai mult
Set Colanti fetite Bebelusi
Set 2 perechi colanti pentru fete roz si albastru, cu tiv cu volanase....
Citește mai mult
Pulover Cardigan albastru fete scoala Next
Pulover tip cardigan pentru fete rever in V, inchidere cu nasturi...
Citește mai mult
Jacheta Baieti Kaki Military Adams
Jacheta primavara-toamna denim pentru baieti tip military, hanorac fals,...
Citește mai mult
Rochie tip Sarafan Fetite Velur Raiat
Rochita fetita tip sarafan din raiat, crioala midi, bretele reglabile,...
Citește mai mult
Salopeta Combinezon Zapada copii Blue
Salopeta fas pentru baieti si fete, combinezon zapada pentru copii....
Citește mai mult
Chiloti Fete Hello Kitty C&A
Chilotei fete cu imprimeu Hello Kitty Culoare: alb, alb, roz, roz pal...
Citește mai mult
Sosete baieti Cotton Rich polo RG
Set 3 perechi sosete pentru baieti Cotton Rich fabricat din bumbac fin...
Citește mai mult
Sosete baieti Cotton Rich polo BO
Set 3 perechi sosete pentru baieti Cotton Rich fabricat din bumbac fin...
Citește mai mult

» Toate produsele noi